épüljológia

ép: eredeti állapotában lévő, sértetlen szeret: szeretetet érez valaki iránt őszinte: aki érzéseit, gondolatait nyíltan, kertelés nélkül és híven közli másokkal.

muzykológia

kommentológia

  • t.: igen, ezek már rejtő jenői magasságok.. (2008.12.16. 08:54)
  • t: olyan kurva áthallásos, pedig isten látja lelkem, nem direkt. (2008.12.03. 17:01)
  • t: elírtam. remélem most már lassan visszafordul a sírjában. bocs, sándor. (2008.12.02. 21:17)
  • t: hja, nem mondani kell, hanem csinálni (kéne). (2008.11.20. 12:44)
  • t: a hibát ma kijavítom. (2008.10.20. 09:31) feldmár andrás: szabadság, szerelem. ibs 2008.10.13.

2008.09.29. 21:23 - t.

tessék, nézzetek körül. használjátok a számítógépetek kurzorbillentyűit, esetleg a space gombot, azzal egész oldalt lehet lejjebbugrani, lehet videókat nézni, ha uncsi a szöveg, vagy gyönyörködni a fejlécben, hogy milyen kellemes fejű fiatalember (már legalábbis ami látszik belőle) néz 4 szemmel rátok, tessék, tessék. bemutatom a haragfalam, a szégyenfalam, az önmagamtól való elidegenedés-falam, a csalódottságfalam, a lemondásfalam, önbecsapásfalam, hitfalam, reményfalam, hazugságfalam, menekülésfalam, vágyódásfalam.

hogy hol kezdődött mindez, nos talán az anyaméhben, talán soksokszáz, ezer, tízezer évvel ezelőtt, de talán nem is olyan rég (ha jól emlékszem még játszottam egy gitáron), hiszen 10 éves koromban emlékszem, még ártatlan kisgyerek voltam. aztán minden elromlott, és most meg itt ülök a testvérem számítógépe előtt az anyám által fizetett önkormányzati lakásban a nyakamon 1 millió forint adóssággal, tele furcsa, némileg tisztuló fel-feltörő sirámokkal, magányosan, ragaszkodva a kishitűségemhez, a rossz életvitelemet nem tudom elengedni.

szeretnék jókat is mondani, de azokat hitnek, reménynek hiszem. és ettől sem tudok szabadulni. "ez el lett baszva, ez el lett baszva" - hogy a klasszikusokhoz is nyúljak. tessék rendbe hozni, egyedül, ha már másra nem számíthatsz. szakadj el a rossztól!, kedves tibor.

A bejegyzés trackback címe:

https://epulj.blog.hu/api/trackback/id/tr1688045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása